English
Jay
Jay Garrido (1957) geboren in Aruba, rechtstreekse afstammeling van de Arawak-indianen.

Zodra hij op 21 jarige leeftijd zijn paspoort in handen kreeg vloog hij naar Nederland. Toen de saaie baantjes niet meer te doen waren voor zijn wilde natuur, raakte hij op het pad van drank, drugs en criminaliteit. Dat pad liep hij voor meer dan 20 jaar.

Op het dieptepunt van zijn leven, 130 kilo en zwaar verslaafd, kreeg Jay een visioen. Zijn overleden oma bezocht hem, nam hem mee naar haar wereld, en toonde hem een witte veer. Het voelde dat die belangrijk voor hem was. In de daaropvolgende dagen ging hij op zoek naar die witte veer. Na 3 dagen onafgebroken zoeken vond hij, bijna doorgedraaid, de witte veer. Hij was afkomstig van een grote witte haan. Toen hij oog in oog kwam te staan met die haan, was dat als een spiegel die hem zijn onmetelijke, innerlijke kracht liet zien. Vanaf dat moment transformeerde zijn leven.

Na afkicken en reinigen met sappen, besloot hij dat de sappen zijn levenswerk zouden worden, en in 2000 opende hij met de deuren van Jay's Juices ook zijn groene hart. Sindsdien zijn vele mensen op onnavolgbare wijze geïnspireerd door deze excentrieke indiaan.